Golf

GOLF HOME   |   Sporting Zeleneč   |   Partneři

Odběr novinek

Pokud chcete dostávat informace o dalších chystaných akcích a nemáme vás dosud v adresáři, pošlete nám prosím svůj email



Naši partneři

nonsolonero.cz Časopis ForGolf.cz Golfový portál GOLFee.cz

Turnaje na rok 2015

Po velmi hezké účasti na minulých turnajích jsme se rozhodli v roce 2015 uspořádat pět turnajů. I nadále chceme turnaje zachovat pro naše kamarády a známé. Pokud znáte další pohodáře, které byste chtěli do naší party přidat, budeme rádi.

 

  • 19.4. (neděle, 10:00) Ústí nad Labem
Informace k turnaji Výsledky
  • 23.5. (sobota, 10:00) Malevil
Informace k turnaji Výsledky
  • 18.7. (sobota, 10:00) Barbora
Informace k turnaji Výsledky
  • 5.9. (sobota, 10:00) Slapy
Informace k turnaji Výsledky
  • 11.10. (neděle, 10:00) Benátky n. Jizerou
Informace k turnaji Výsledky

 

Pro nejlepší jsou připraveny skleněné trofeje a ceny od našich partnerů. Obvykle soutěžíme ve dvou kategoriích, Mistři a Machři. Dále vyhlašujeme Longest Drive (odděleně muži a ženy) a Nearest to the pin (společně).

Pokud máte na hřiště volný vstup v rámci klubu (především asi ČGK na Slapech, ale podmínky jsou stejné i na ostatních turnajích), můžete ho čerpat, pak zaplatíte pouze startovné 400,-Kč. Věříme, že výběr hřišť je pro Vás zajímavý a že nás poctíte svojí účastí.

 

Podzimní mistrovství klubu 2014

Třetí klubové mistrovství jsme odehráli na zajímavém a ne příliš vzdáleném hřišti v Benátkách nad Jizerou v sobotu 18.10.2013 za krásného slunečného dne. Všech 30 hráčů z blízka i dálky si užívalo krásných greenů a i prosekaných roughů. Když se k tomu přidá příjemná obsluha na recepci i v restauraci, doplněná dobrým obědem, je to paráda.

Zde najdete další informace o tomto turnaji

 

Turnaj jaro 2014

Malý přátelský golfový turnaj jsme odehráli v neděli 25.5 v neděli na příjemném hřišti Grabštejn

Zde najdete další informace o tomto turnaji

 

Podzimní mistři klubu na rok 2013

Druhé klubové mistrovtsví jsme odehráli opět na Malevilu v sobotu 28.9.2013 za krásného slunečného dne. Hra byla mírně ztížena tím, že jsme hráli devítky v obráceném pořadí a začínali jsme tříparem přes vodu. Nicméně všech devatenáct účastníků se nenechalo rozhodit a opět se hrál skvělý golf.

Zde najdete další informace o tomto turnaji

 

Jarní mistři klubu na rok 2013

První klubové mistrovství jsme odehráli v krásném prostředí golfového klubu Malevil v neděli 16. června 2013. Mistrovství se zúčastnilo celkem 14 hráčů rozdělených do dvou kategorií dle svých handicapů.

Zde najdete další informace o tomto turnaji

 

 

 

 

Sporting Zeleneč, občanské sdružení | Sídlo: Kopretinová 895, 250 91 Zeleneč.
email: info@sportingzelenec.cz | mobil: 604 230 769 | http://www.sportingzelenec.cz