Golf

GOLF HOME   |   Sporting Zeleneč   |   Partneři   |   Tour 2017

Golf

GOLF HOME   |   Sporting Zeleneč   |   Partneři   |   Tour 2017

Naši partneři

 
 
Milujeme Itálii
 
Golf Digest
 
Obchod all4golf.cz Zabezpečení domů i nebytových prostor

Přátelé, kamarádi, náhodní kolemjdoucí

Jako již tradičně chystáme na rok 2017 několik golfových turnajů. Nechceme dělat masové turnaje pro širokou veřejnost, ale menší turnaje pro kamarády a známé. Snažíme se, abychom nabídli prostor k vzájemnému setkávání, popovídání, pobavení, a to vše v souvislosti s golfovým turnajem. Stejně jako vloni budeme výsledky počítat do celoroční tour. A stejně jako všechny předchozí roky se budeme snažit pro vás vše připravit tak, abyste se cítili skvěle. Ale hrát za vás nebudeme, to už po nás nechtějte.

Termíny turnajů

Sporting golfová Tour 2017

Znovu budeme výsledky jednotlivých turnajů počítat do celkového ročního žebříčku. Letos se budou počítat 4 nejlepší výsledky na prvních 5 turnajích v roce (Hodkovičky, Barbora, Malevil, Terezín, Česká Lípa). Vyhlášení výsledků proběhne na posledním turnaji v Mladé Boleslavi, který se do tour nezapočítává, protože se hraje mimo jiné jako mistrovství klubu. Další podrobnosti o tour najdete zde.

O co hrajeme

TrofejePravidelně soutěžíme ve dvou kategoriích, Mistři a Machři. Až na mistrovství klubu hrajeme vždy na stablefordové body a cenami odměňujeme tři nejlepší hráče v každé kategorii. Dále vyhlašujeme Longest Drive (odděleně muži a ženy) a Nearest to the pin (společně).

Jako ceny jsou připraveny lahve vína od společnosti Milujeme Itálii, ručně dělané keramické trofeje (osobně je pro vás vyrobil mistr Jan), případně další ceny pro radost.

Jako novinku máme od letošního roku připravenou i speciální cenu pro nejslabšího hráče dne, který dokončí hřiště (takže od teď mají šanci si odnést nějakou cenu opravdu všichni).

Za kolik hrajeme

I nadále platí, že se snažíme nabídnout co nejvýhodnější ceny za hru. Některá hřiště nás nutí ke zdražení, snažíme se vyjednat alespoň stejné podmínky, jako v loňském roce. Startovné je vždy v základní výši 400 Kč.

Pokud máte na hřiště volný vstup v rámci klubu svého členství (kromě členství na jednotlivých hřištích asi především ČGK, Bestgolf) nebo pokud máte slevový voucher, můžete ho čerpat. Na některých hřištích chtějí od hráčů v tom případě navíc poplatek 100Kč za zpracování výsledku, upřesnění na serveru ČGF v detailu turnaje.

V ceně startovného je svačina (voda, tyčinka apod.), teplý oběd po hře (pokud to jde, tak výběr z více jídel), organizace turnaje, ceny pro vítěze. Po zkušenostech z minulého roku jsme se rozhodli bagety nahradit zdravějšími energetickými tyčinkami.

Kdy a kde se můžu přihlásit

Přihlašování je možné výhradně přes tyto webové stránky. Turnaje jsou sice vypsané na serveru ČGF, ale jako uzavřené a není se možné na ně přihlásit přihlásit přes servery teetime.cz ani přes cgf.cz. Pokud chcete s někým do společného flightu, prosíme napište to do poznámky při přihlášení, případně mailem nebo zavolejte.

Přihlášky uzavíráme v pátek před turnajem kolem poledne. Pokud se chcete přihlásit po uzávěrce, zkuste nám zavolat - pokud je to možné, nějak se dohodneme :-)

Pokud se po uzávěrce potřebujete odhlásit, opět nás prosím kontaktujte (SMS, mail, telefonát).

Turnaje 2016

Archiv informací o turnajích z roku 2016 najdete zde.

Turnaje 2015, 2014, ...

Archiv informací o turnajích z minulých let najdete zde.

 

 

 

 

REKLAMA:

Sporting Zeleneč, z.s. | Sídlo: Kopretinová 895, 250 91 Zeleneč.
email: info@sportingzelenec.cz | mobil: 604 230 769 | http://www.sportingzelenec.cz